14:38
Безпека дорожнього руху!

Відомо, що найдорожчий скарб людини – це її власне життя і здоров'я. Незнання або невміння дотримуватися  певних правил часто призводить до втрати не тільки здоров'я, а навіть життя. Як ми знаємо, що з кожним роком зростає інтенсивність автомобільного руху на дорогах. А це в свою чергу, підвищує відповідальність усіх учасників дорожнього руху: водіїв, пішоходів, пасажирів. Тому, щоб зберегти своє здоров'я та життя потрібно завжди чітко дотримуватись встановлених правил дорожнього руху.

В школі с. Лисичанського І-ІІІ ст. з 12.09. по 16.09.2016 року був проведений тиждень «Безпека дорожнього руху». До участі в ньому були залучені учні 1-11 класів. Протягом тижня було проведено:

- вікторину знавців правил дорожнього руху " Чи знаєш ти обов'язки та права пішоходів";

- уроки «Будь обережним на дорозі» ( 1-4 кл.);

- бесіду «Безпека дорожнього руху» (5-11 кл.);

- виставку малюнків " Правила дорожнього руху".

Проведення тижня показало, що учні в достатній мірі знають правила дорожнього руху, володіють навичками поведінки на вулиці, дорозі. 

Отже, варто сказати, що проведення заходів такого характеру в школі є на сьогодні дуже потрібними та дієвими, оскільки, кожен з нас незнаючі основних «законів вулиці» може потрапити в дуже прикру, а часом трагічну ситуацію.

 

Переглядів: 416 | Додав: Velandeth | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar