20:04
День Гідності та Свободи України!

21 листопада  в  Україні   відзначається   День Гідності та Свободи

У листопаді 2013 року українці вийшли на Майдан з рішучим наміром відстояти  своє бажання бути частиною Європи. Ця подія залишається значущою та вагомою для нашої держави. Вона вже вписана у сторінки Історії. Завдяки подіям, які розгортались в центрі столиці, український народ відчув в собі силу, яка може змінити майбутнє нашої держави. В нас прокинулось відчуття гідності, відваги, безстрашшя та самосвідомості.

У нелегкий час, який зараз, на жаль, панує в країні, хоробрі та сильні духом захищають територіальну цілісність України. Наші військові є втіленням справжньої свободи – без компромісів та меж. Вони – живий приклад героїзму, який переплавив у собі холодний розум та палкі серця.

   У ЗОШ |- ||| ст. с. Лисичанського проведено  урок  пам'яті  «Герої Небесної Сотні» ( 7-9 кл.) Під час уроку  діти познайомилися із трагічними подіями листопада 2013 р. Класні керівники   провели  інформаційні  години спілкування «Обирай  свободу», ««Героями не народжуються, героями стають». Всі  ці заходи носили виховний характер.

21 листопада  відбулася  тематична  загальношкільна лінійка «Україна гідна свободи» з нагоди відзначення Дня гідності та свободи України. Учасники заходу згадали історичні передумови нового для українців свята, говорили про події минулого та нинішнього років, які увійдуть в історію як революція Гідності, і вшанували пам’ять загиблих у протистояннях на Євромайдані хвилиною мовчання.

Переглядів: 368 | Додав: Velandeth | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar