09:05
День Миру!

70 років тому у світі проголосили Міжнародний День Миру, як день загального припинення вогню і відмови від насильства. Цей день покликаний змусити людей не тільки задуматися про мир, але і зробити щось заради нього Тема Міжнародного дня миру в 2018 році - «Право на мир: 70 років Загальної декларації прав людини». 
Сьогодні 21 вересня у ЗОШ І-ІІІ ст.с.Лисичанського проведено ряд заходів, присвячених Міжнародному дню Миру: загальношкільна лінійка «Хай буде Мир!», конкурс малюнків до Міжнародного дня Миру , класні години .арт-практика «Гірлянда –голуб Миру»,арт-акція « Алея Миру».

Сьогодні кожний громадянин України виборює мир та спокій для нашої рідної землі. І цим особливим способом роблять діти нашої школі , виборюючи мир – творчістю! Адже, творчість – це єдина зброя, яка в них є. В нашій школі пройшла арт-практика «Гірлянда –голуб Миру» 
На яку пішло більш 100 паперових голубів, які були виготовлені руками школярів та вчителів.

З’явилася нова алея біля ЗОШ І-ІІІ ст.с.Лисичанського «Алея МИРУ». Довжина нашої «Алеї миру» близько 150 метрів, брали участь учні, вчителі та батьки.
Існує думка про те, що якщо багато людей чогось прагнуть, про щось постійно думають, мріють, то думки можуть матеріалізуватися. Тому сьогодні, як ніколи, прагнемо миру і всі наші слова будуть про мир та мирне життя. Ось дитячі мрії, сподівання і надії.

Переглядів: 280 | Додав: Velandeth | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar