18:27
День Соборності!

День Соборності – це нагадування про те, що сила нашої держави – в єдності українських земель. 22 січня 100 років тому у Києві на Софіївські площі був проголошений Акт Злуки. За яким возз'єдналися дві частини України.

Державне свято День Соборності України учні ЗОШ І-ІІІ ст. с.Лисичанського відзначили урочисто та патріотично. Для школярів були проведені тематичні уроки національно-патріотичного спрямування «Гідні пам’яті нащадки».(2-4класи) «Трагічна сторінка української історії на шляху незалежності України»(5-9 класи). У шкільній бібліотеці була організована тематична виставка художньої літератури та історичних документів «22-січня – День соборності України».

Також діти намалювали яскраві малюнки, приурочені до Дня Соборності. Пройшов загальний захід «22 січня – День Соборності України» з мультимедійним супроводом та піснями. Проте кульмінацією святкування стало проведення флешмобу: «Живий ланцюг єдності» учні та вчителі школи, взявшись за руки, об’єднались в один неприливний «Живий ланцюг єдності», поєднавши, таким чином, кожний куток нашої шкільної країни, символізуючи єдність Заходу і Сходу.

«Де єдність – там сила!»

Переглядів: 370 | Додав: Velandeth | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar