10:54
Обговорення Тимчасового порядку організації освітнього процесу

ШАНОВНІ УЧНІ ТА ЇХ БАТЬКИ!

Сьогодні в ЗОШ І-ІІІ ст. с. Лисичанського відбулася нарада, на якій пройшло обговорення проекту Тимчасового порядку організації освітнього процесу ЗОШ І-ІІІ ст. с. Лисичанського в період карантину в зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19).
Проєкт  Тимчасовий порядок

ОБГОВОРЕННЯ ТРИВАЄ ДО 27 СЕРПНЯ ВКЛЮЧНО.
Ваші пропозиції приймаються у вайбер-групах батьків.

Основне з цього документу:
1. Організовано чіткий режим допуску учнів та вихованців до закладу: класні керівники, класоводи будуть зустрічати дітей на вулиці, кожен клас у окремо визначеному місці. З метою розведення потоку дітей та уникнення скупчення при вході в заклад будуть задіяні евакуаційні виходи.
2. Всі учасники освітнього процесу та мають бути в масках або респіраторах, працівники будуть проходити температурний скринінг.
3. На час карантину обмежено доступ батьків та інших сторонніх осіб до закладу.
4. Розроблено окремий графік організації харчування учнів з дотримання відповідних рекомендацій Головного санітарного лікаря України.
5. На час карантину учні кожного класу будуть закріплені за навчальними кабінетами, в яких будуть проводитися всі навчальні заняття, окрім уроків фізичної культури та інформатики.
6. Чітко регламентовані дії всіх учасників освітнього процесу.
7. У разі переходу населеного пункту у червону зону заклад переходить на навчання з використанням дистанційних технологій (наразі вчителі вже пройшли відповідне навчання, триває процес розгортання безпечного електронного середовища).

Окремо наголошуємо на дотримання Рекомендацій щодо дотримання протиепідемічних заходів (носіння масок, часте миття рук милом, обробка антисептиком).
Дуже просимо Вас, шановні батьки, поговорити про це з Вашими дітьми, адже дотримання всіх правил дозволить нам працювати у звичному режимі з дотриманням даних правил. Зі сторони педагогічного колективу також проводитиметься відповідна робота, але тільки РАЗОМ ми зможемо досягнути відповідного результату.
Тільки від нас залежить чи почнемо, наразі,  безпечно навчання, головне дотримуватися відповідних Рекомендацій.
Тож чекаємо на Ваші пропозиції!

Переглядів: 231 | Додав: Velandeth | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar