08:36
Олімпійський тиждень-2016

Новий навчальний рік розпочався для дітвори ЗОШ І-ІІІ ступенів с. Лисичанського весело та цікаво. А розпочався він з проведення Олімпійського тижня, присвяченого Дню фізичної культури та спорту.

Протягом тижня на учнів чекала велика кількість заходів. Розпочався олімпійський тиждень з урочистого відкриття. З учнями школи було організовано перегляд фільму про досягнення українських спортсменів на Олімпійських іграх за часи незалежності. Бібліотекарем Шарою Л.Д. та педагогом-організатором Коваленко А.А. було організовано виставку спортивної літератури, оформлено куточок малюнків та плакатів про здоровий спосіб життя. 

В кожному класі було проведено Олімпійські уроки,на яких вчителі ознайомили дітей з досягненнями України  в  спорті,учні дізналися про кращих спортсменів нашої держави.  Відповідно до плану, в 5- 6 класах пройшла вікторина«Знавці історії олімпійського руху».  Діти молодших класів виявляли сильніших,швидших,спритніших в естафетних змаганнях «Олімпійські надії».

Учні 5-11 класів визначали кращих спортсменів, «олімпійських» чемпіонів нашої школи. За результатами змагань серед дівчат переможцями стали:

1 місце – Латіна Єлизавета

2 місце- Сидоренко Олеся

3 місце-Божко Валерія.

Серед хлопців були отримані такі результати:

1 місце – Матлашов Едуард

2 місце- Подстригаєв Олександр

3 місце-Некрасов Олег

Завершальним етапом проведення тижня стало спортивне свято. Наші молодші школярі зображували  своє бачення здорового способу життя в малюнках на асфальті. По- справжньому дружня атмосфера панувала на майданчику, де проходили змагання серед учнів старшої школи. Діти були розподілені на команди,кожна з яких отримала маршрутний лист. Вісім цікавих станцій очікували на учасників змагань.

Учні школи цей тиждень запам’ятають надовго, адже отримали безліч емоцій, позитивних вражень. 

Переглядів: 682 | Додав: Velandeth | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar