17:49
Олімпійській тиждень в нашій школі

​З 7 по 11  верес​ня учні та вчителі ЗОШ І-ІІІ ст.  с. Лисичанського взяли участь у проведенні «Олімпійського тижня».Цей захід є традиційним для шкіл Попаснянського району і спрямований на популяризацію спорту, здорового способу життя. В ході його проведення в школі було організовано чимало заходів. Так, в кожному класі було проведено Олімпійські уроки, на яких діти  вивчали олімпійські традиції та легенди різних країн світу, дізнавались про положення та звичаї Олімпійських держав.  Проходив конкурс на кращий малюнок зі спортивної тематики. 

Протягом тижня також проходили і спортивні змагання серед учнів, на яких вони демонстрували силу,спритність,швидкість та витривалість. Переможці були нагороджені грамотами. . Кращими спортсменами школи стали : Кобцев Василь,Корнєв Олександр, Семиряжко Сергій, Жуков Павло, Рожков Андрій, Карпенко Богдан, Сидоренко Олеся, Латіна Єлизавета, Міненко Софія та Поляничко Поліна. Завершився “Олімпійський тиждень” в школі святом.  Діти молодших класів змагалися у «Веселих стартах», а учні 5-11класів у змаганнях по спортивним станціям виявляли переможця

Вирішальним етапом проведення «Олімпійського тижня»в Попаснянському районі стала Спартакіада з футболу та волейболу. Учні ЗОШ І-ІІІ ступенів с. Лисичанського стали переможцями у змаганнях з футболу.

«Олімпійський тиждень» має велику суспільну значимість, спрямовану на утвердження здорового способу життя, забезпечення розвитку Олімпійського руху в Україні та залучення дітей до спорту.

Переглядів: 506 | Додав: Velandeth | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar