13:01
Спортивні змагання до Дня Збройних Сил України

Вкраїнська армія справляє нині свято,
Ми віддамо належне даті цій…

3 грудня 2015 р в ЗОШ І-ІІІ ступенів с. Лисичанського відбулися спортивні змагання серед сільських шкіл району з міні- футболу та настільного тенісу,присвячені Дню збройних сил України.  В змаганнях прийняло участь 5 шкіл: ЗОШ І-ІІІ ступенів с. Лисичанського, Вовчоярівська ЗОШ І-ІІ ступенів, Мирнодолинська ЗОШ І-ІІІ ступенів, Білогорівська ЗОШ І-ІІІ ступенів, Золотарівська ЗОШ І-ІІ ступенів.

На початку свята з привітальним словом виступила директор школи З.В. Демченко, яка подякувала гостям і висловила найкращі побажання учасникам. Учні школи привітали всіх патріотичними піснями і хореографічними номерами.

На свято було запрошено представників національної гвардії України,за участі яких був наданий транспорт для Мирнодолинської і Вовчоярівської ЗОШ .

Змагання проводились по круговій системі,переможці визначались за найбільшою кількістю набраних очок.

В іграх з  настільного тенісу були отримані такі результати:

настільний теніс серед хлопців-

1 місце – Шундрій Данило(Вовчоярівська ЗОШ І-ІІ ступенів);

2 місце- Козюберда Максим (Білогорівська ЗОШ І-ІІІ ступенів);

3 місце- Залужний Сергій (Мирнодолинська ЗОШ І-ІІІ ступенів).

настільний теніс серед дівчат-

1 місце –Науменко Аріна (Золотарівська ЗОШ І-ІІ ступенів);

2 місце- Краснощок Лілія (Вовчоярівська ЗОШ І-ІІ ступенів);

3 місце- Чумаченко Аліна (ЗОШ І-ІІІ ступенів с. Лисичанського).

 Змагання з міні- футболу проходили в цікавій боротьбі. Впевнену перемогу здобули учні ЗОШ І-ІІІ ступенів с. Лисичанського, які в 4 матчах здобули 4 перемоги,не пропустивши жодного гола. На другому місці з трьома перемогами Білогорівська ЗОШ.  До останнього зберігалась інтрига в боротьбі за третє місце між Мирнодолинською та Вовчоярівською школами і в очній зустрічі перемогу з рахунком 3-1 здобули учні з Мирної Долини. Кращим гравцем турніру був визнаний воротар ЗОШ І-ІІІ ступенів с. Лисичанського Рожков Андрій.

Всі команди були нагороджені грамотами,а переможці кубками та медалями. Змагання пройшли у дружній, захоплюючій та по справжньому спортивній боротьбі.

Вітаємо наших переможців!

 
Переглядів: 968 | Додав: Velandeth | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar