17:31
Свято останнього дзвоника!

Шкільні роки — це найсвітліша, найбезтурботніша пора у житті. Іншої такої не буде, бо життя дасть кожному свої уроки, у нього свої закони, свої круті віражі, свої пороги, через які не кожному переступити, яких не кожному здолати, а школа — це той час, коли все легко, все можливо.

Останній дзвоник у школах - це день, коли перед довгоочікуваними літніми канікулами школярі востаннє сіли за парти. Це день радості та смутку водночас, адже для одних - це чергове закінчення навчального року, а для інших - ще одна сходинка до вступу у доросле життя.

 

 

26 травня  в ЗОШ І-ІІІ ступенів с. Лисичанського відбулося свято останнього дзвоника. Радість та смуток переповнювали серця випускників. Навчання у школі закінчилося. Попереду – нові вершини та нові досягнення.

 

Із теплими словами поздоровлень до дітей, батьків та педагогів звернувся голова Малорязанської селищної ради - Новак Юрій Миколайович. 

 

Директор школи Демченко Зоя Вікторівна у короткій доповіді підсумувала здобутки і побажала випускникам, щоб знання, отримані у школі, знадобилися. Щоб зробили правильний вибір, обрали ту професію, яка буде до душі і допоможе себе реалізувати та вручила нагороди за кращі навчальні результати 2016-2017 навчального року.

Переглядів: 363 | Додав: Velandeth | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar