17:05
«16 днів проти насилля»

25 листопада у ЗОШ І-ІІІ ст..с.Лисичанського стартувала щорічна акція «16 днів проти насилля». Особлива увага під час її проведення приділялася питанням домашнього насилля, тому акція була спрямована проти насилля у сім’ї та формування нетерпимого ставлення до будь-якої форми насилля. Педагогічним колективом та психологом Кравченко Кароліною Вадимівною була активізована діяльність з метою посилення інформаційно-просвітницької роботи, яка направлена, в першу чергу на збільшення знань про всі форми насилля.

Відбулась зустріч із інспекторами УПП в Луганській області на якій провелась лекція з елементами бесіди «Протидія боулінгу у дитячому середовищі»

«Відповідальність неповнолітніх».

До роботи залучилися батьки,відбувся тренінг «Виховання без насильства».

Анкетування старшокласників «Моє життя у сім’ї та школі» Година спілкування «Рівність прав чоловіків і жінок». Перегляд відеоматеріалу на тему: «Насильство. Види насильства. Як себе захистити»

Пройшла акція «Ця рука нікого не вдарить». Хлопці, дівчата та педагоги школи залишали відбиток своєї долоні на ватмані – «відбиток» доброти у власному серці.

Переглядів: 290 | Додав: Velandeth | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar