ЗОШ І-ІІІ ст. с. Лисичанського пройшов надзвичайно цікавий квест “У пошуках новорічних подарунків” для учнів 7-11 класів. Зимового ранку учням прийшли незвичайні СМС від Діда Мороза: «Доброго дня! Ви в цьому році виявилися самими кмітливими. Але для того щоб знайти свої подарунки, я придумав кілька завдань. P.s: Дід Мороз.»

За умовами новорічного квесту, юні пошуковці мали знайти підказку та відгадати загадку. Це потрібно було зробити, як найшвидше ,кожна пройдена станція була опублікована в Instagram, тільки тоді їм зараховувався бал – завдання не з простих. По закінченню квеста Дід Мороз та Снігуронька подарували солодкі подарунки.

... Читати далі »

Переглядів: 346 | Додав: Velandeth | Дата: 28.12.2018 | Коментарі (0)

З 27 по 28 грудня в ЗОШ І-ІІІ ст.с.Лисичанського пройшли новорічні ранки.Святкування Нового року у стінах школи проходили у 3 зміни: 1-3 класи, 4-6 класи та 7-11 класи. Новорічні свята – чарівні! Саме з цього часу ми всі знову починаємо вірити в казку, сподіваємося на щасливі зміни і, затамувавши подих, загадуємо бажання. А щоб ці бажання збулися, учням нашої школи потрібно було підготувати казкову атмосферу - прикрасити новорічну ялинку, залу сніжинками, гірляндами та іграшками. Саме новорічна ялинка – найголовніший атрибут Нового року. У всіх учнів, вчителів та батьків був предсвятковий настрій, відчуття казки та чогось чарівного – новорічного. 
Для учнів 1-3 класів учні старших класів підготували святкову програму «Новий рік на поріг» з новорічними сюжетами, конкурсами, піснями та хороводами. Але учні молодших класів не хотіли залишитись осторо ... Читати далі »

Переглядів: 292 | Додав: Velandeth | Дата: 28.12.2018 | Коментарі (0)