18:08
«Афганістан: подвиг, біль, пам’ять…»

15 ЛЮТОГО – ДЕНЬ ВШАНУВАННЯ УЧАСНИКІВ БОЙОВИХ ДІЙ НА ТЕРИТОРІЇ ІНШИХ ДЕРЖАВ І 30 РІЧНИЦЯ ВИВЕДЕННЯ РАДЯНСЬКИХ ВІЙСЬК З АФГАНІСТАНУ
Ця війна назавжди з болем відгукуватиметься в серці нашого народу. З України через афганську війну (1979-1989) пройшли 160 тис. осіб. Не повернулося з війни 3360. Із них: загинуло 3280, пропало безвісті 80, поранено понад 8 тис, стали інвалідами 3560 осіб. Після війни померло від ран, захворювань більше, ніж загинуло. Кількість інвалідів збільшилось вдвічі. Такі соціальні наслідки Афганської війни.
Закінчилась війна. Багато молодих воїнів-інтернаціоналістів були нагороджені орденами і медалями. Але найвищою нагородою для тих, хто уцілів , є життя, а для загиблих – пам’ять.У ЗОШ І-ІІІ ст.с.Лисичанського пройшов виховний захід «Афганістан: подвиг, біль, пам’ять…». Виставка художньої літератури та історичних документів «Афганістан живе в моїй душі і чується безсонними ночами…». Конкурс стіннівок.
Шановні ветерани-інтернаціоналісти. Прийміть найкращі побажання у зв’язку з 30-ю річницею закінчення бойових дій в Афганістані. Від усього серця бажаємо Вам і вашим родинам здоров’я і щастя, миру і добра, успіхів у всіх ваших справах!

 

Переглядів: 256 | Додав: Velandeth | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar