У шкільному житті, сповненому новими знаннями і цікавими подіями, виникають ситуації приниження чи знущання з однокласників, молодших школярів. Ця проблема у всьому світі має назву «булінг», її потрібно вирішувати усім дорослим. Булінг – прояв агресії з подальшим залякуванням особистості і появою можливості її повного підпорядкування собі і своїм інтересам. У ЗОШ І-ІІІ ст. с. Лисичанського були проведені заходи з профілактики та протидії булінгу в шкільному середовищі під гаслом «Зупинимо булінг разом!». Класні керівники провели виховні години та години спілкування на теми: «Булінг у дитячому середовищі», «Що таке булінг?» ,«Я і мої друзі» ,«Булін – причини, наслідки, запобігання та відповідальність»,«Булінг, насилля, знущання». Психолог разом з соціальним педагогом провили тренінги «Зупинимо боулінг разом!» та « Закон щодо протидії ... Читати далі »

Переглядів: 336 | Додав: Velandeth | Дата: 16.02.2019 | Коментарі (0)

15 ЛЮТОГО – ДЕНЬ ВШАНУВАННЯ УЧАСНИКІВ БОЙОВИХ ДІЙ НА ТЕРИТОРІЇ ІНШИХ ДЕРЖАВ І 30 РІЧНИЦЯ ВИВЕДЕННЯ РАДЯНСЬКИХ ВІЙСЬК З АФГАНІСТАНУ
Ця війна назавжди з болем відгукуватиметься в серці нашого народу. З України через афганську війну (1979-1989) пройшли 160 тис. осіб. Не повернулося з війни 3360. Із них: загинуло 3280, пропало безвісті 80, поранено понад 8 тис, стали інвалідами 3560 осіб. Після війни померло від ран, захворювань більше, ніж загинуло. Кількість інвалідів збільшилось вдвічі. Такі соціальні наслідки Афганської війни.
Закінчилась війна. Багато молодих воїнів-інтернаціоналістів були нагороджені орденами і медалями. Але найвищою нагородою для тих, хто уцілів , є життя, а для загиблих – пам’ять.У ЗОШ І-ІІІ ст.с.Лисичанського пройшов виховний захід «Афганістан: подвиг, біль, пам’ять…». Виставка художньої літератури та історичних доку ... Читати далі »

Переглядів: 256 | Додав: Velandeth | Дата: 16.02.2019 | Коментарі (0)